Mijn ANVAG

De Mijn Anvag omgeving is nu onderdeel van de LVNT website onder het kopje Mijn LVNT.


Wat kan Ayurveda voor je betekenen?

Door de holistische benadering werkt Ayurveda zowel op het fysieke, mentale als emotionele vlak. Ayurveda behandelt de gehele persoon, niet alleen de ziekte of de klachten. In de Ayurvedische behandeling wordt de oorzaak behandeld en niet alleen het symptoom. De belangrijkste kracht van Ayurveda is dat zij uw / jouw eigen zelf genezend vermogen vergroot.

Onbalans van de doshas (levensenergieën) zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak kan leiden tot een verminderd gevoel van welzijn of zelfs tot ziekte. Teveel stress of afvalstoffen in het lichaam liggen doorgaans aan de basis van een groot aantal klachten. Het ophopen van afvalstoffen ontstaat vaak door een voedings-en leefstijl die niet passend is bij uw / jouw persoonlijke dosha.

Een belangrijke stap in het Ayurvedische behandelplan is het lichaam èn de geest ontdoen van de opgehoopte afvalstoffen. Juist omdat Ayurveda holistisch is, werkt de behandeling op verschillende niveaus: voeding, leefstijl en levenshouding. Om het lichaam en de geest in balans te brengen maakt Ayurveda gebruik van diverse behandelingsmethoden en/of therapieën.

 

Afbeelding bij Wat kan Ayurveda voor je betekenen?

Zoek een therapeut

Een therapeut nodig? Zoek er een bij je in de buurt

Zoeken